De DVV Mobility App biedt je gratis assistentie vanuit je broekzak. Vanaf nu kan je zorgeloos de weg op dankzij deze mobiele applicatie voor je smartphone.

Je voordelen:
  • Met de Mobility App vul je bij schade meteen een elektronische aangifte in.
  • De Car Finder helpt je moeiteloos je auto terug te vinden.
  • Fuel Check houdt je brandstofverbruik nauwkeurig bij.
  • Parking Memo waarschuwt je wanneer je parkeerticket bijna verlopen is.

DVV Mobility App

Schade? Bij een schadegeval

 Schade aan je wagen? De Mobility App biedt gratis hulp. Met deze App kan je zo goed als elk schadegeval aan je wagen aangeven: of het nu gaat om een ongeval, glasbreuk, pech of diefstal, DVV is altijd in de buurt.

Carfinder Car Finder

 Je vindt je wagen niet meer terug nadat je hem geparkeerd hebt? Met de Car Finder is dat voorgoed verleden tijd. Je hebt het vast al meegemaakt: je staat geparkeerd, maar je weet niet meer waar precies. De Mobility App helpt!

 Fuel checkFuel Check

 Met Fuel Check kan je makkelijk je brandstofverbruik en je budget bijhouden. Net een goedkoop tankstation gevonden, of veel te duur getankt? Deel het op Facebook en breng je vrienden op de hoogte.

Parking memo Parking Memo

Niets is vervelender dan een parkeerticket nemen, net te laat terug te zijn en toch boete onder de ruitenwisser te vinden. Met Parking Memo stel je snel en eenvoudig een alarm in, zodat je op tijd kan bijbetalen of vertrekken.

 

Ook voor niet DVV-klanten

Ook als je geen klant bent bij DVV kan je de Mobility App gebruiken. Natuurlijk kunnen we je aangifte niet verwerken – het heeft dan ook geen zin om die naar DVV te versturen – maar je kunt de elektronische aangifte wel altijd naar je eigen e-mailadres versturen.

App Store Google Play

 

Cocoon Start

Het meest complete verzekeringspakket voor jonge huurders voor 25 €/maand.

lees meer

DVV Stars

DVV beloont haar schadevrije klanten met DVV Stars.


lees meer

DVV Mobility App

De DVV Mobility App biedt je gratis assistentie vanuit je broekzak.

lees meer